Canyon Coolers Pro 45 recensie

Grote vraag: heeft de wereld echt nog een rotatiegegoten koeler nodig? Wat als het van Canyon Coolers is?

Als u op zoek bent naar een nieuwe rotatiegegoten koeler, zult u snel ontdekken dat er veel is om uit te kiezen. Ze proberen zich over het algemeen op een of twee manieren te onderscheiden van andere merken, esthetisch en of functioneel. De Pro 45 van Canyon Coolersdenk ik, bereikt zowel esthetiek als functionaliteit.

Je ziet meteen dat we hier een tafel aan de zijkant hebben. Dit is een ding dat ik het meest heb gebruikt, ik ben er helemaal weg van. Mijn vrouw en ik zijn hier al zo’n drie weken mee bezig, maar er zijn veel dingen die ik hier leuk aan vind. Er zijn twee soorten tafels met deze Pro 45. Er is er een die alleen als tafel functioneert en we hebben een andere die functioneert als een schuine streep naar een tafel. Een ding dat ik erg leuk vond, is dat het gemakkelijk was en ik het meestal gebruikte om soorten dranken te scheiden. Het is niet waterdicht aan de onderkant, dus als je ijs smelt, krijg je wat water aan de andere kant.

De constructie van deze Pro 45 koelbox is oerdegelijk. Er is een stevige pen die door de achterkant loopt voor het scharnier, die ik me niet kan voorstellen ooit te verslijten. Dan hebben ze hele grote nokken aan de voorkant om de koeler te openen en te sluiten. Ik hou van de cam-stijl en het is een mooie afdichting. Een ander ding dat ik leuk vind aan deze specifieke koeler, is dat hij rubberen voetjes aan de onderkant heeft, wat prettig is, zodat hij niet rondschuift in je boot of achterin je vrachtwagen.

Wat accessoires betreft, hebben ze twee soorten tafels die allemaal bovenop de koeler worden gekocht, wat niet ongebruikelijk is bij rotatiegegoten koelers. Ze hebben een tas die aan de koelbox kan worden bevestigd met een binnenkant vol vakken voor al je bestek, kruiden en al het andere dat je mee wilt nemen. Het is echt goed ontworpen, dus het zou een coole toevoeging zijn als je de neiging hebt om je grill mee te nemen.

Een ander ding is dat de aftapplug enorm is. Het is als de grootste aftapplug die ik denk dat ik ooit heb gezien op een rotatiegegoten koeler. Een grote bonus is dat de plug vrijwel gelijk ligt. Ik heb een paar koelers waarvan de plug een centimeter hoger is dan de onderkant van de koeler. Je krijgt uiteindelijk het meeste water eruit. Met de plugflush loopt deze koeler elke keer helemaal leeg.

Dit is een echte 45 liter aan de binnenkant. Sommige andere grote merknaambedrijven die koelers maken, verkopen een koeler van 45 liter en ze verkopen eigenlijk hun markt in de buitenafmetingen. Bij het testen was de binnenkant van de koeler meer dan 38 liter. Een ander ding om in gedachten te houden is dat als je een 45 of een 60 koopt, je er zeker van wilt zijn dat je echt 45 liter opslagruimte aan de binnenkant hebt.

De Pro 45 is de topkoeler van Canyon Cooler. Ik ben helemaal weg van deze koeler en het wordt degene die we deze zomer gebruiken.

Gerelateerde video: SOL Flat Packs zorgen voor eenvoudig voorbereiden en opruimen

opmerkingen

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Campingdeijsselhoeve.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart