Jenny Anderson: Disc-O-Bed’s Kid-O-Bunk-recensie

Of je nu een camperreis maakt met het gezin, een kampvuuravond organiseert voor de buurt, of een openluchtfilmavond organiseert met vrienden en familie, het kan een uitdaging zijn om zitgelegenheid te vinden voor je kleine gasten. Gelukkig hebben de altijd populaire ontwerpers van het kant-en-klare slaapsysteem Disc-O-Bed ook een kindvriendelijke versie van het originele Disc-O-Bed, de Kid-O-Bunk.

Niet zomaar een stapelbed!

Dit veelzijdige systeem is zoveel meer dan een stapelbed, het kan eenvoudig worden omgebouwd tot twee aparte kinderbedjes of een bankje! Mijn kinderen weten dat dit hun meubel is om binnen of buiten van te genieten. Hij wordt geleverd in een stevige tas die erg plat en draagbaar is, waardoor hij gemakkelijk kan worden opgeborgen en vervoerd. De tas houdt ook de spullen netjes georganiseerd – wat zo’n essentieel kenmerk is voor elk actief gezin. Met twee kinderen onder de drie voelt het leven al een beetje chaotisch, vooral als we onderweg zijn. Met producten zoals de Kid-O-Bunk, die eenvoudig op te zetten, uit elkaar te halen, op te bergen en te vervoeren zijn, worden avonturen iets minder stressvol.

Elk kinderbedje in een tas is ongeveer 36 pond. Hoewel het misschien niet ideaal is voor kamperen in het binnenland, is het perfect voor kamperen in de auto en camper.

Kid-O-Bunk in actie

De eerste paar keer dat ik de Kid-O-Bunk opzette, verwees ik naar de eenvoudig te volgen instructies. Nu kan ik het echter zelf in minder dan vijf minuten opzetten! Ik stel me de kinderen voor die dit systeem gebruiken voor logeerpartijtjes bij ons thuis als we misschien meer bedden nodig hebben voor vrienden of in de hut als alle neven en nichten komen logeren. Het is ook een ruimtebesparend slaapsysteem voor de kinderen in onze camper.

In de warmere maanden zijn we van plan om de Kid-O-Bunk naar het drive-in-theater te brengen om op het gras of op onze laadbak te gebruiken voor een comfortabelere zitoptie. De opstelling van het verticale stapelbed – of het systeem met twee aparte kinderbedjes – werkt in dit stadium goed voor ons, waardoor mijn eenjarige gemakkelijk op het onderste bed kan klimmen, dat slechts negen en een halve centimeter boven de grond zit. In deze configuratie is het bovenste kinderbed slechts 28 centimeter van de grond, wat me gemoedsrust geeft in termen van algehele veiligheid.

Specificaties

De Kid-O-Bunk kan tot 200 pond per eenpersoonsbed bevatten. Dit betekent dat ik er gemakkelijk met de kinderen op kan zitten of dat we er meerdere kinderen tegenover kunnen zetten als zitmogelijkheid. Een ding dat me opvalt, is hoe stevig het Disc-O-Bed-slaapsysteem is. Het is een zeer solide constructie en ik vertrouw erop dat mijn kinderen er veilig op zijn.

De Kid-O-Bunk is gemaakt van polyester dat ook waterbestendig is voor al het geknoei dat je kleintjes zeker zullen hebben! Dit systeem is ook niet alleen functioneel, maar ook plezier. De felrode kleur en het modulaire, gereedschapsloze schijfsysteem houden mijn kinderen van de grond, wat handig is in de hete zomermaanden wanneer teken en andere bijtende insecten in het gras naar slachtoffers zoeken. Mijn kinderen bewaren hun persoonlijke spullen zoals waterflessen, tablets en boeken in de zijorganizers die naar behoefte kunnen worden bevestigd of verwijderd.

Conclusie

Ik kan vol vertrouwen zeggen dat de Kid-O-Bunk het beste mobiele bedsysteem is voor kinderen en ouders die meer avontuur in het leven van hun kleintjes willen integreren. We zullen ze zeker nog jaren gebruiken!

De Kid-O-Bunk van Disc-O-Bed is meer dan alleen een stapelbed!

Gerelateerde video: Wees voorbereid met de SOL Emergency Bivvy Bag

opmerkingen

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Campingdeijsselhoeve.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart