Overleef buitenshuis Langere noodtent

De Noodtent van Overleef langer buiten is het soort ding dat als je in een noodsituatie terechtkomt, als je in het achterland bent, je blij zou zijn dat je dit in je rugzak hebt gegooid. Het weer kan omslaan, je kunt in een plotselinge stortbui terechtkomen waarbij je liever niet doorweekt raakt, of erger nog, je kunt een enkel verstuiken of breken. Er kunnen veel dingen gebeuren terwijl je buiten bent, terwijl je de nacht in het bos zou moeten doorbrengen. In dit geval wil je iets dat altijd bij de hand is, iets dat niet te zwaar is en iets dat je regelmatig gaat gebruiken.

Deze noodtent is negen en een half ons, hij is 43 inch aan alle kanten van de driehoek en hij is bijna 2,5 meter lang. Op de verpakking staat dat er ruimte is voor twee personen en spullen. Nadat je deze tent hebt opgezet, zit er behoorlijk wat ruimte in. Met een lengte van bijna 2,5 meter is er hier zeker genoeg ruimte voor twee personen en spullen. Als jij de enige was, heb je alle ruimte van de wereld.

Ik heb echt geen klachten over deze noodtent. De fabrikant vermeldt wel dat je het als bodembedekker zou kunnen gebruiken, hoewel ik niet denk dat het bij herhaald gebruik zo lang meegaat omdat de materialen dun zijn. De manier waarop ik het vandaag gebruikte, ik heb het opgezet zoals ik zou doen als ik me in een echt scenario zou bevinden. Ik gebruik geen wandelstokken en ik zou waarschijnlijk ook geen tentharingen meenemen. Het duurde ongeveer vijf minuten om wat tentharingen door te hakken en een paal te vinden om hem op te zetten. Er was echt niets aan de hand en er zijn drie doorvoertules die het instellen heel gemakkelijk maakten.

Het is winddicht, waterdicht en als je in de problemen komt en je moet bukken, dan is dit wat je wilt. Ik zou er zeker niet op vertrouwen om vanuit het niets een schuilplaats te creëren als ik me in een noodsituatie bevond. Deze noodtent is een veel slimmere, gemakkelijkere optie om te gaan. Zeer eenvoudig in te stellen en ik raad het ten zeerste aan, want het is gewoon een slimme zet om zoiets in je rugzak te hebben.

Gerelateerde video: Vis- en kampeeruitrusting moet: de SOL Stoke Knives

opmerkingen

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Campingdeijsselhoeve.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart