Overleef buitenshuis Langere lantaarnrecensie

Een van de handigste hulpmiddelen als je buiten bent, is een lantaarn. Of u nu kampeert, wandelt, jaagt of buiten kookt terwijl de zon ondergaat, een heldere en krachtige duurzame lichtbron is essentieel. Overleef langer buiten Venture Light 3000 Oplaadbaar met Power Bank en de Kamp lantaarn Oplaadbaar met Power Bank zijn mijn avontuurlijke lantaarns voor alle momenten in het leven die wat licht nodig hebben.

De SOL Venture Light 3000 is een handige kleine lantaarn – klein en uiterst draagbaar voor kampeertrips of vakanties waarbij u meer op uw spullen moet letten. Bovendien weegt het slechts zeven ons. De Venture Light 3000 is niet alleen een lantaarn, het is ook een powerbank die je telefoon, camerabatterijen, tablets of elk ander elektronisch apparaat dat een boost nodig heeft kan opladen tijdens een avontuur of onderweg!

Heldere, duurzame lantaarn

Persoonlijk wil ik graag weten hoeveel lumen er in mijn lantaarns of zaklampen zit. Er zijn meerdere lichtmodi, waaronder de hoge modus van 220 lumen met zes uur looptijd, medium-modus van 110 lumen met 14 uur looptijd en SOS-flitser met 24 uur looptijd. Deze lantaarn heeft een batterij-indicator zodat je precies weet wanneer je hem moet opladen en de SOS-flitser kan worden gebruikt voor zeldzame noodmomenten. Het beste gedeelte? Hij is oplaadbaar, dus u hoeft geen eindeloze voorraad batterijen bij de hand te houden! Gebruik gewoon de geïntegreerde USB-kern om de Venture Light 3000 op te laden, wat vijf uur duurt om volledig op te laden.

De Camp Lantern heeft vier verlichtingsmodi van laag naar hoog, variërend van 300 tot 1000 lumen, wat zo helder is dat het gemakkelijk het hele basiskamp kan verlichten. De looptijd varieert van drie tot zeven uur, afhankelijk van de modus waarin u zich bevindt. De flitsmodus kan tot 30 uur duren.

Veelzijdig

Ik kan deze lantaarn overal ophangen met behulp van draadbeugelhaken en magneten, dus hij blijft niet alleen aan onze koelkast in de camper hangen, maar ook aan takken, auto’s, tentstokken of waar dan ook waar ik wat extra licht nodig heb. Voor het geval je het je afvraagt, de 3000 in Venture Light 3000 komt omdat hij een oplaadbare lithiumbatterij van 3000 milliampère-uur heeft, wat in feite is hoeveel energie de batterij kan bevatten.

De SOL Camp-lantaarn ziet er misschien uit als een traditionele lantaarn, maar hij zit vol met alle toeters en bellen van de Venture Light en meer! Deze krachtige lantaarn is robuust met zijn antisliprubber, hij is bestand tegen waterspatten en heeft een afneembare strik tegen verbrijzelen, wat geweldig is omdat ik er zeker van ben dat mijn kinderen een lantaarn kunnen gebruiken zonder hem kapot te maken.

Kenmerken van de SOL Kamplantaarn

Een van mijn favoriete kenmerken is dat er twee lichtspectra op de kamplantaarn zijn, koel en warm. Ik hou persoonlijk van de warme omgeving, simpelweg vanwege de sfeer die het creëert en de veel minder harde verlichting. Het is een geweldige modus voor bij het haardvuur of voor gedimde verlichting voor het slapengaan. Net als de Venture Light kan de SOL Camp Lantern elektronica van stroom voorzien via de micro-USB-poort. Het is geweldig voor die noodsituaties waarin je telefoon leeg is en je snel moet opladen. Het duurt zes uur om de Camp Lantern volledig op te laden. Ik vind het geweldig dat je deze lantaarn overal kunt ophangen of dragen met de ingebouwde karabijnhaak in de basis of de bovenste opvouwbare handgreep.

Conclusie

De Survive Outdoors Longer avontuurlijke lantaarns zijn een geweldige aanvulling op onze kampeerartikelen. We zorgen ervoor dat we ofwel de Venture Light 3000 Oplaadbaar met Powerbank of de Camp Lantern Oplaadbaar met Powerbank hebben – of allebei – als we op elk avontuur onderweg zijn!

Gerelateerde video: SOL Flat Packs zorgen voor eenvoudig voorbereiden en opruimen

opmerkingen

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Campingdeijsselhoeve.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart