Disc-O-Bed-recensie | Alex Comstock

Ik wil dit herzien Schijf-O-Bed wat een nieuw product is dat ik dit jaar een paar keer heb mogen testen. Ik wil ingaan op wat ik er echt leuk aan vind en praten over wat het is en hoe het te gebruiken.

Allereerst kun je er een paar verschillende dingen van maken. Ik heb het nu bijvoorbeeld ingericht als stapelbed. Het is geweldig voor een stapelbed of je kunt er ook twee eenpersoonsbedden van maken of ook als een bank. We hebben dit een paar weken geleden meegenomen op een kampeertrip en we gebruikten het voornamelijk als bank omdat we een kleine camper bij ons hadden. We hadden het Disc-O-Bed opgezet als bank bij het vuur en het was super fijn om het naast het vuur te hebben staan.

Wat ik vooral leuk vind aan dit product, is dat het eenvoudig te installeren is en dat je geen gereedschap nodig hebt. Alle onderdelen zet je gewoon in elkaar en het is super makkelijk om te doen. Ik vind het erg leuk dat je het kunt transformeren van een tweepersoonsbed waar je dit in een tent kunt hebben, want het is supergemakkelijk om twee mensen in een tent als deze te passen en wat ruimte in de tent te besparen.

Een ander ding dat ik hier erg leuk aan vond, is het vermogen van hoe gemakkelijk het is. Ik kan het snel omruilen voor de twee eenpersoonsbedden voor de bank. Een ander ding dat ik erg leuk vind aan dit product, is het feit dat toen we ermee gingen kamperen, het veel op ons regende en we het niet konden inpakken voordat het nat werd, en dit canvas materiaal droogde super gemakkelijk uit.

Of je nu met een camper gaat kamperen, of je nu met een tent kampeert, dit heeft allemaal zin. Het is super mooi, het kan heel gemakkelijk in de tas worden opgeborgen en het is super draagbaar. Het is een super geweldig product en voor elk type camping, of je nu een jager bent of gewoon voor de lol kampeert, dit product is gewoon super mooi en het brengt je van de grond.

Gerelateerde video: Disc-O-Bed Kid-O-Bunk Review – Jenny Anderson

opmerkingen

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Campingdeijsselhoeve.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart