De RapidPure Purifier+ geïsoleerde stalen fles

De RapidPure® Purifier+ geïsoleerde fles zorgt voor een snelle, effectieve waterzuivering als je drinkt – geen persen, knijpen, primen of terugspoelen vereist. Zuivering in elke slok!

Hun gepatenteerde geïsoleerde dubbelwandige roestvrijstalen fles heeft een nieuw POD-platform met UltraCeram®- en OpenPore-technologie voor bescherming tegen virussen, bacteriën, parasieten en meer.

Door waterzuivering en filtratie in één te combineren systeem met dubbele werkingverwijderen de waterzuiveraars van RapidPure ziekteverwekkers die 100x kleiner zijn dan traditionele waterfilters, zodat u kunt beschikken over schoon, heerlijk smakend water wanneer u de natuur wilt aanboren.

Geweldig voor wandelen, kamperen, jagen, kajakken en nog veel meer!

Met water is het wat je niet kunt zien dat je ziek maakt maar het vinden van effectieve oplossingen voor waterbehandeling is meer een avontuur dan het zou moeten zijn. RapidPure is ontworpen om de onzekerheid weg te nemen water behandeling en is getest om de EPA-normen als zuiveraar te overtreffen. Hun systeem met dubbele werking is zelfs 100x effectiever in het verwijderen van virtuele ziekteverwekkers in vergelijking met alleen traditionele filters van 0,2 micron!

Bekijk de RapidPure Purifier+ geïsoleerde stalen fles en meer op RapidPureWater. com!

GERELATEERDE INHOUD: Overzicht RapidPure zuiverende waterfles

opmerkingen

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Campingdeijsselhoeve.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart