Contactgegevens

Camping De IJsselhoeve
IJsseldijk 46, 8194 LE  Veessen
tel:       0578 – 63 12 54
email: info@campingdeijsselhoeve.nl

Wilt u een reservering plaatsen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of direct online reserveren door de klikken op de knop “Reserveren” in de naviatiebalk.

Heeft u een vraag of opmerking, gebruik dan het formulier hieronder. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

 

Corona Status: 

Camping De IJsselhoeve open vanaf 7 april!

Het Coronavirus heeft de wereld in zijn greep.Ook Camping De IJsselhoeve heeft daar mee te maken.Toch zien wij goede en verantwoorde mogelijkheden om de camping open te stellen voor onze gasten. Wij worden daarbij ondersteund door regelgeving van de Rijksoverheid. Dit om de veiligheid en het welzijn van onze gasten zoveel mogelijk te waarborgen.

Maatregelen: 

Wij zullen bij de ingang van de camping een bord plaatsen met de dringende oproep om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Bij de sanitaire gebouwen wordt, onder toezicht, een deurbeleid ingevoerd. Toiletgebouwen blijven open.

Maximaal 2 gasten per keer in het dames of herengedeelte.

Het zwembad blijft zeker tot 1 juni gesloten. Aantal kinderen in de speeltoestellen wordt onder controle gehouden, maximaal 8 kinderen gelijktijdig. Deze verantwoordelijkheid ligt ook bij de ouders. 

De Jeu de boulle baan mag niet gebruikt worden door twee, of meer, verschillende families. 

Gasten met een eigen stacaravan worden dringend verzocht hun eigen sanitaire voorzieningen te benutten, dit om het aantal gebruikers van het camping sanitair te beperken.

Eigenaren van stacaravans mogen niet meer dan twee bezoekers gelijktijdig ontvangen waarbij de onderlinge afstand van 1,5 meter in acht moet worden genomen.

Medewerkers van de camping niet benaderen binnen 1.5 meter.

Probeer eventuele vragen zoveel mogelijk telefonisch of digitaal af te handelen.

Neem voldoende ruimte van elkaar tijdens het vissen vanaf de IJsseloever.

Op hun eigen perceel kunnen familieleden van dezelfde familie wel binnen 1,5 meter van elkaar verblijven.

Dit mag ook tijdens wandelingen e.d.

Ons horecagedeelte blijft gesloten tot nader bericht.

 

Samen kunnen wij deze crisis overwinnen, u bent van harte welkom!

Gasten welke symptomen van het Coronavirus vertonen zijn verplicht in hun eigen accommodatie te verblijven! Gasten ontvangen is dan niet toegestaan! Meldingsplicht bij Geke de Weerd!

Genoemde maatregelen blijven tot nader orde van kracht. Als wij er samen op letten dat de regels nageleefd worden, kan het nog een mooi kampeerseizoen worden in Veessen.

 

Stuur ons een e-mail