Contactgegevens

Camping De IJsselhoeve
IJsseldijk 46, 8194 LE  Veessen
tel:       0578 – 63 12 54
email: info@campingdeijsselhoeve.nl

Wilt u een reservering plaatsen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of direct online reserveren door de klikken op de knop “Reserveren” in de naviatiebalk.

Heeft u een vraag of opmerking, gebruik dan het formulier hieronder. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

 

Corona status:

Aangepast nieuws naar aanleiding van de actuele stand van zaken. Camping de IJsselhoeve is geopend. Het terras is geopend vanaf 1 juni, maar hier hanteren wij uitsluitend afhaal service. De openingstijden zijn:

Donderdag & vrijdag: 12:00 – 20:00

Zaterdag & zondag: 11:00 – 20:00

De brasserie is geheel gesloten tot in ieder geval 1 juli. 

Bij deze willen wij u informeren over de laatste ontwikkelingen en overheidsmaatregelen die van toepassing zijn op Camping De IJsselhoeve.

Woensdag 1 april hebben wij bezoek gehad van een toezichthouder van de gemeente Heerde. Wij hebben samen de situatie bekeken en wij zijn tot de conclusie gekomen dat de camping open mag onder bindende voorwaarden: 

– De op de camping aanwezige toiletten en douches mogen niet gebruikt worden en moeten gesloten blijven. 

– Het zwembad zal i.v.m. de maatregelen dit seizoen gesloten zijn. 

– Afwasplaatsen mogen niet gebruikt worden, afwassen doet u in uw eigen camper/caravan.

– Eigenaren van stacaravans zijn verplicht gebruik te maken van de sanitaire voorzieningen die aanwezig zijn in hun eigen stacaravan.

– Gasten die met een camper of caravan komen moeten een chemisch toilet in hun kampeermiddel hebben en deze gebruiken.

– Het ledigen en reinigen van deze chemische toiletten kan verantwoord gebeuren in de aangegeven, aanwezige stortbak bij het hoofgebouw (Toiletgebouw Brasserie). Houd u rekening met de hygiene hiervan.

– Minimaal een afstand van 1,5 meter in acht nemen als er iemand reeds bezig is. Wij vragen u dringend, direct hierna in uw eigen kampeermiddel uw handen te wassen.

Wij zullen op cruciale plaatsen aangeven dat een onderlinge afstand van 1,5 meter verplicht is. Als wij er samen op letten dat de regels nageleefd worden, kan het nog een mooi kampeerseizoen worden in Veessen. Samen kunnen wij deze crisis overwinnen, u bent van harte welkom!

Gasten welke symptomen van het Coronavirus vertonen zijn verplicht in hun eigen accommodatie te verblijven! Gasten ontvangen is dan niet toegestaan!

Meldingsplicht bij Geke de Weerd!

Genoemde maatregelen blijven tot nader orde van kracht.

Met vriendelijke groet,

Geke de Weerd
0578-631254

 

 

Stuur ons een e-mail